Biologische stoofpeertjes van Joyce
Ingrediënten
- 8 stuks stoofpeertjes uit de tuin van Joyce
- 5 dl rode wijn
- 5 eetlepels bruine basterdsuiker
- 4 stuks jeneverbessen
- 4 stuks kruidnagel
- 2 laurierblaadjes
- 2 stuks steranijs
- 1 kaneelstokje geplet
- 1 mespuntje zout
Instructies
- Schil de peren, laat het steeltje intact en snijd een plakje van de onderkant
- doe alle ingrediënten in een kookpan en vul aan met water totdat de peertjes precies onder het vocht staan. Doe een deksel op de pan
- Breng aan de kook, draai de warmtebron laag en laat de peren rustig gaar stoven(circa 1,5 uur)
Notities
Wat een kadootje, die lekkere biologische peeertjes uit de tuin van Joyce.
En wat smaken ze top bij het wild dat nu volop verkrijgbaar is.
Peertjes over? Eet ze lekker als dessert met een bolletje vanilleijs en lobbig geslagen room!
En wat smaken ze top bij het wild dat nu volop verkrijgbaar is.
Peertjes over? Eet ze lekker als dessert met een bolletje vanilleijs en lobbig geslagen room!