Als je nou een écht lekkere vakantiesnack wilt, probeer dan dit recept eens.
Een broodje shoarma op een zwoele zomeravond, wie wil dat nou niet.
Met dit recept zet jij in een handomdraai deze Wagenaar-wannahave op (je camping)tafel.
Zeker weten dat dit jouw zomerfavoriet wordt.
Prettige vakantie!
Broodje kipshoarma met knoflooksaus
Een lekker makkelijk gerechtje met kipshoarma als tussendoortje, snack of lunch
Ingrediënten
- 500 gram kipshoarma
- 4 pitabroodjes
- 1 scheutje olijfolie
- 1/4 krop icebergsla in reepjes
voor de knoflooksaus
- 8 eetlepels mayonaise
- 3 teentjes knoflook fijngehakt
- 6 blaadjes bladpeterselie fijngehakt
- 4 slagen grove peper uit de molen
- 1 theelepel citroensap
- 3 druppels worcestershiresaus
Instructies
- meng alle ingrediënten van de knoflooksaus goed doorelkaar
- Bak de kipshoarma 8 minuten lekker krokant in een scheutje olie in de koekenpan
- maak de pitabroodjes aan beide kanten vochtig
- stook een andere koekenpan flink op en bak ze 3 minuten totdat ze gaan opbollen
- Snijd de broodjes open, vul ze met de icebergsla en verdeel de kipshoarma over de 4 broodjes
- schep er rijkelijk veel knoflooksaus op
Notities
Dit is nou een echt makkelijke en superlekkere vakantiesnack.
De zelfgemaakte knoflooksaus is een extra verwennerij bij de toch al zo heerlojke shoarma van Wagenaar. Ik zeg, knal je vriezer vol met die handige 200 grams shoarmapakketjes,
Dan grijp je de komende weken niet mis!
De zelfgemaakte knoflooksaus is een extra verwennerij bij de toch al zo heerlojke shoarma van Wagenaar. Ik zeg, knal je vriezer vol met die handige 200 grams shoarmapakketjes,
Dan grijp je de komende weken niet mis!