Gevulde eitjes
Gevulde eitjes: ouderwets lekker bij de borrel of brunch
Ingrediënten
- 10 stuks eieren L (groot)
- 2 eetlepels crème fraîche
- 1 eetlepel mayonaise
- 1 eetlepel bieslook fijngehakt
- 2 theelepels kerrie
- 1 theelepel paprika pikant
- 5 slagen zeezout uit de molen
- 5 slagen peper uit de molen
Instructies
- kook de eieren hard in 9 minuten
- spoel ze koud af, pel, snijd doormidden en haal de dooiers er met een lepel uit
- Meng de dooiers met de mayo, peper en zout, kerrie, paprika en crème fraîche
- Doe de vulling in een spuitzak met een kartelspuitmondje
- Spuit de halve eitjes netjes op
- Garneer ze eventueel met sprietjes bieslook of een toefje peterselie
Notities
Een 100% glutenvrij hapje dat het al járen goed doet op feestjes, borrels of als bijgerecht bij lunch of brunch.
Ouderwets genieten,dus!
Ouderwets genieten,dus!