Traiteur Wagenaar & Poelier

Gevulde eitjes

Gevulde eitjes

Beheerder
Gevulde eitjes: ouderwets lekker bij de borrel of brunch
Gang Borrelhapje, brunch, feestgerecht, Snack
Keuken Hollandse keuken
Porties 20 stuks

Ingrediënten
  

  • 10 stuks eieren L (groot)
  • 2 eetlepels crème fraîche
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel bieslook fijngehakt
  • 2 theelepels kerrie
  • 1 theelepel paprika pikant
  • 5 slagen zeezout uit de molen
  • 5 slagen peper uit de molen

Instructies
 

  • kook de eieren hard in 9 minuten
  • spoel ze koud af, pel, snijd doormidden en haal de dooiers er met een lepel uit
  • Meng de dooiers met de mayo, peper en zout, kerrie, paprika en crème fraîche
  • Doe de vulling in een spuitzak met een kartelspuitmondje
  • Spuit de halve eitjes netjes op
  • Garneer ze eventueel met sprietjes bieslook of een toefje peterselie

Notities

Een 100% glutenvrij hapje dat het al járen goed doet op feestjes, borrels of als bijgerecht bij lunch of brunch.
Ouderwets genieten,dus!
Trefwoord 100% glutenvrij, borrelhapje, eieren, Hollands, jaren 80, retro, snack
Winkelwagen Sluit