Gildehoen chicken curry met groenten
Gildehoen kipfiletblokjes en groenten in een milde currysaus
Ingrediënten
- 500 gram Gildehoen kipfilet in blokjes
- 1 grote ui in blokjes
- 3 aardappelen in blokjes
- 1 winterpeen in blokjes
- 1/2 bloemkool in roosjes
- 2 teentjes knoflook fijngekakt
- 2 cm gember fijngehakt
- 1 rood pepertje ragfijn gesneden
- 6 stuks limoenblad gekneusd
- 1 stengel citroengras geplet
- 3 takjes koriander
- 1 limoen geperst
- 200 ml kokosmelk
- 4 eetlepes yoghurt
- 1 scheutje zonnebloemolie
- 1 schepje zout naar smaak
Instructies
- fruit de ui, gember en knoflook in een hapjespan in wat olie
- doe kipfilet aardappel en winterpeen erbij en bak 5 minuten mee
- voeg de bloemkool toe
- meng yoghurt en kokosmelk erdoorheen
- doe sereh, rode peper, limoenblad- en sap erbij
- laat de curry 30 minuten sudderen
- voeg zout naar smaak toe
- strooi op het laatst de koriander erover
Notities
Dit gerecht is echt niet moeilijk om te maken en natuurlijk glutenvrij!
Zo zie je maar dat glutenvrij koken best simpel is. Als je maar de juiste producten gebruikt. Tja, en dan kom je toch weer bij de geweldige Gildehoen terecht.
Geef er geurige basmatirijst bij en zoetzure komkommer.
Wauw!
Zo zie je maar dat glutenvrij koken best simpel is. Als je maar de juiste producten gebruikt. Tja, en dan kom je toch weer bij de geweldige Gildehoen terecht.
Geef er geurige basmatirijst bij en zoetzure komkommer.
Wauw!