Traiteur Wagenaar & Poelier

Hertenrugfilet met stoofperensaus

Hertenrugfilets zijn toch wel een van de mooiste stukjes vlees die we in huis hebben… Van de hertenrugfilet snijden we de mooiste biefstukken. Met een beetje geduld en veel liefde, maak je met dit prachtige vleeseen wildgerecht dat heel goed in deze periode past. Pure verwennerij.Zeker als je er een…

Wildzwijnrack met paddestoelen-truffeljus

Wildzwijnrack: een van de pareltjes in het wildassortiment van Wagenaar.

Hutspot met een Indisch tintje en kiprookworst van Joyce

Kijk ze een shinen in de rookoven: het zijn de kiprookworsten van Joyce. En wat is er nou lekkerder bij zo’n kanjer als een een oerhollands stamppotje? Nouja, oerhollands… Bij Wagenaar geven we er liever een extra tintje aan. Want een eenvoudige stamppot smaakt nog lekkerder wanneer je er specerijen…

Mediterraanse tomatensoep

Deze maaltijdsoep is hartverwarmend en doet je denken aan de zomervakantie… Het is echt de moeite waard om de soep op je gemakje te maken. Zeker met de lekkere ingrediënten van Wagenaar. want echt, dat proef je! Met een geroosterd broodje erbij, heb je een heerlijke maaltijd. Geniet ervan!

Gebraden kippetje met patatas picantes en mayonese de pimentón

Een typisch Amstelveens kippetje op zijn Spaans geserveerd.Olé! Dit kippetje is is bijzonder smaakvol. En met een beetje Spaans temperament. Kluiven mag.Dat past geweldig bij de nazomer. Genieten in het avondzonnetje met een een glas lekkere Spaanse, lichtgekoelde rode wijn: Een Campo de Borja bijvoorbeeld.Wat een combinatie!

Kófte van kipgehakt van de BBQ met turkse salade

Haal het vakantiegevoel nog even terug met deze Mediterraanse culinaire creatie. Kófte van kipgehakt, een frisse salade, lekkere brooddip, turks brood en een bbqsausje.En dat allemaal op je tuintafel. Schenk er een lekkere Siciliaanse rosé bij en water met komkommerlinten. Wat een feest!
Winkelwagen Sluit