Traiteur Wagenaar & Poelier

Wie zijn wij?


We tekenen negentienvierenzestig. Vakman Piet Wagenaar richt Wagenaar Poelier en Wildhandel op.

Zijn corebusiness ligt in wild, gevogelte en kip. Met zijn opleiding en al zijn kennis op dit vakgebied zet hij in sneltreinvaart een goedlopende zaak neer. Met voorzichtige stappen voert hij een traiteurslijn in, een opkomende specialiteitenbranche eind jaren zestig. Het gemak van kant-en-klaarmaaltijden wordt met open armen ontvangen door de Amstelveense klandizie.

wagenaarpoelier-homepage-01-01-01-01

In de jaren tachtig

In de jaren tachtig breidt zoon Jan Wagenaar dit traiteursgedeelte nog meer uit met wild- en kipgerechtjes, bami, quiches, salades en soepen.

Zijn werk als kok en het reizen zijn de bronnen van inspiratie voor hem. Samen met zijn vader weet hij nog meer groei te realiseren.

Patty werkt na haar middelbare school al fulltime bij vader Jan. Joyce werkt er in de weekends en vakanties, naast haar studie. In tweeduizendveertien wagen de zussen de grote stap en nemen het bedrijf over. Ze zijn eraan toe.

Wagenaar-Poelier-Contact-Het-Team

Kennis en ervaring

Dat het runnen van zo’n zaak niet zonder slag of stoot gaat moge duidelijk zijn. Alle kennis van wild en gevogelte die vader Jan heeft overgedragen, inclusief de succesvolle familierecepten pakken de zussen lekker op.

Winkelwagen Sluit