Zomerse clubsandwich
clubsandwich met kipmandarijnsalade, kaas en kiprollade
Ingrediënten
- 3 sneetjes brood evt. glutenvrij
- 1 bakje kipmandarijnsalade
- 4 plakjes kiprollade
- 2 plakjes kiprollade
- 2 plakjes jonge kaas
- 4 blaadjes kropsla
- 2 plakjes tomaat
- 2 plakjes komkommer
- 1 eetlepels mayonaise
- 1 handje chips
Instructies
- toast de broodjes in een toaster of koekenpan
- smeer de getoaste broodjes in met een dun laagje mayo
- beleg de eerste toast met sla, schepje kipmandarijnsalade, kiprollade en tomaat
- beleg de tweede toast met sla, schepje kipmandarijnsalade, kaas en komkommer
- leg de broodjes voorzichtig op elkaar met het laatste broodje mayo er omgekeerd bovenop
- steek er 2 cocktailprikkers in en snijd schuin door
Notities
Leg de clubsandwich op een groot bord en serveer er chips bij.
Dit lunchgerecht is echt heerlijk met een goedgekoeld glas rosé.
Vraag Edith naar haar favoriete rosé. Zeker weten dat ze je die uit Sicilië aanbeveelt!
Dit lunchgerecht is echt heerlijk met een goedgekoeld glas rosé.
Vraag Edith naar haar favoriete rosé. Zeker weten dat ze je die uit Sicilië aanbeveelt!